Descripción de la oferta

Administratiu / va recen titulat per contracte de pràctiques (Terrassa)

Requisitos

  • Prácticas
  • Sin estudios
  • Salario a negociar
  • Terrassa

Descripción

Empresa ubicada a Terrassa selecciona per incorporar amb contracte de pràctiques i alta en Seguretat Social un/a treballador/a.

La persona seleccionada s'incorporarà al departament Administratiu de l'empresa on s'espera agafi experiència i aporti els seus coneixements.

Funcions: atenció telefònica, suport a contabilitat, albarans...

Horari: mitja jornada horari de tardes 15 a 19h

Salari aprox per mitja jornada: 645 euros / mes bruts aprox

Requisitos:

Requisits:Estudis cursats a nivell de CFGM / CFGS d'Administració o similars... per tal de poder realitzar contracte de pràctiques.

Imprescindible nivell alt d'anglès,català i castellà parlats i escrits. Es farà prova prèvia excloent.

Es tracta de una feina amb possible continuitat un cop finalitzat el contracte de pràctiques segons s'hagi desenvolupat la persona seleccionada.


Si ets una persona recén titulada (2012-2016), dinàmica i amb ganes d'agafar experiència en empresa amb més de 50 anys d'existència en el sector de fabricació de maquinària esperem la teva candidatura.

Per aquesta contractació es requereix un bon nivell acadèmic. Es demanarà certificat de notes dels estudis cursats (requisit excloent)
¡Enviar mi CV ahora!

Sobre la empresa

BOXES EXPRES RRHH ETT es una empresa de trabajo temporal con oficina en Terrassa.
Buscamos y seleccionamos personal para varios sectores de actividad (siderometal, químico, textil, artes gráficas, comercio, oficinas y despachos…) cubriendo las necesidades de personal de empresas de la Provincia de Barcelona.
Ofrecemos un servicio completo desde la búsqueda del candidato, elaboración de la documentación laboral y la gestión de la Prevención de Riesgos Laborales.
Cuidamos cada aspecto de nuestro trabajo, tanto en el trato con la empresa cliente, como con el trabajador, con el objetivo de dar un servicio rápido y eficaz.

Colmenas donde puedes encontrar esta oferta de empleo

Ver más...