beBee background
Profesionales
>
Salud
>
Terrassa
Susanna Miranda

Susanna Miranda

Tècnica Auxiliar Cures Infermeria
Terrassa, Barcelona
(0)

Social


Sobre Susanna Miranda:

La meva trajectòria professional i laboral ha estat sempre orientada dins l'àmbit administratiu i comercial, i especialment en serveis d’atenció al client. Ara estic en un moment en el que em motiva molt fer un canvi professional orientat a l’àmbit sanitari i d’atenció a les persones, per això m’he format com a Tècnica Auxiliar en Cures d’Infermeria i desitjo tenir l’oportunitat de poder-ho desenvolupar professionalment. Soc empàtica, comunicativa, responsable, amb gran adaptació als canvis, col·laboradora, hàbil en gestió de treballs en equip i persones, cooperadora i polivalent, per tant gestiono molt bé els temps amb ordre, qualitat i autonomia. Iniciativa, compromís i responsabilitat són claus per arribar a desenvolupar un bon treball.

Experiencia

Consultes externes pediàtriques (90 hores) Seguiment de talla i pes segons l'edat, preparació de safata de vacunació i administració per via oral; proves cutànies a aliments (prick test), espirometria amb prova de broncodilatació, electrocardiogrames. 

Bloc Quirúrgic (108 hores) Preparació instrumental per a intervenció quirúrgica depenent del tipus de cirurgià: operació de medicina general, traumatologia, in vitro o estètica; assistència i resolució ràpida d'incidents, control de magatzem assistencial i recollida al quiròfan. En endoscòpies assistència al pacient abans i després; neteja i desinfecció d'aparells.

Ingressos postoperatoris (66 hores) Preparació d’habitació per l'ingrés, trasllat de llitera a llit; assistència d'orinal pla, canvis posturals, canvi de llençols en llit ocupat; higiene, recollida i entrega de safates de menjar, control de ampolles de sèrum fisiològic i medicament via parental; retirada de catéter entre altres tasques, control i reposició de carros de infermeria. 

Hospitalització (35 hores) Control de constants vitals, electrocardiogrames, glucèmia, diuresis, recollides de sòlids per proves, higiene amb ajuda, oxigenoteràpia, sumat als protocols anteriorment indicat. 

Urgències hospitalàries (100 hores) Assistència en Cribratge, atenció al pacient, preparació de safata per recollides de mostres de sang, acompanyament als pacients per fer proves diagnòstiques, electrocardiogrames, recollida i preparació de boxes.

Educación


2023 CFGM.Técnic Aux. cures Infermeria 
1997 Institut Pedraforca ( L'Hospitalet ll.)
Tècnic Aux. Administrativa
1992 col·egi Eugeni D'ors (L'Hospitalet ll.)
Graduat escolar

Profesionales relacionados

Profesionales del mismo sector Salud que Susanna Miranda

Profesionales de diferentes sectores cerca de Terrassa, Barcelona

Otros usuarios que se llaman Susanna

Trabajos cerca de Terrassa, Barcelona


 • ¿Te apetece unirte a nuestro equipo? · En l'Onada Serveis a les Persones estamos en búsqueda de gerocultores/as para trabajar en nuestras residencias situadas en Barcelona y alrededores. · ¿Estás familiarizado con la filosofía de Atención Centrada en la Persona y contención cero? ...

 • Clinica Barceloneta S.A.U.

  Aux. Infermeria

  hace 3 días

  Aplicar directamente

  Desde Colisee estamos en búsqueda de auxiliares de enfermeria para una de nuestras residencias ubicada en Barcelona, Zona Vall Hebrón. ¿Qué necesitas? FORMACIÓN MÍNIMA - Ciclo Formativo de Grado Medio en Enfermería o formación de auxiliar de enfermería en geriatría o equivalente ...


 • L'Onada Serveis Barcelona, España De jornada completa

  ¿Quieres formar parte de nuestro equipo? · En l'Onada Serveis a les Persones buscamos gerocultores/as para trabajar en nuestras residencias ubicadas en Barcelona y área metropolitana. · ¿Conoces la filosofía de Atención Centrada en la Persona y contención cero? · Ofrecemos; · Con ...