beBee background
Inicio
>
Profesionales
>
Arte / Entretenimiento / Edición
>
Barcelona
Rebeca Sarabia Lopez

Rebeca Sarabia Lopez

Estudiante de diseño de interiores en ESDAP
Barcelona, Barcelona

Social


Sobre Rebeca Sarabia Lopez:

Soy una persona optimista, con adaptabilidad y resolutiva. 

Experiencia

Novembre 2023-Agost 2023

Roca & Ribes |Personal de reforç Com a personal de reforç he hagut d'ajudar a companys a dur a terme tasques al magatzem, a caixa, paqueteria, etc. També he dut a terme tasques d'organització i atenció als clients amb assessorament en vers els productes disponibles al local.

Novembre 2021 - maig 2022

Primor shop I Dependenta Recomanar productes cosmètics als clients, garantir la satisfacció del client, examinar els productes a la venda, organitzar la presentació dels productes, orientar als clients en la selecció de productes, esbrinar les necessitats del client, prevenir els robatoris en botigues, fer demostracions de les funcions d'un producte i mantenir neta la botiga.

Septembre 2019 - agost 2020

Mango outlet I Dependenta
Atendre de manera personalitzada al client, potenciar les compres, resoldre les reclamacions dels clients dins de les seves possibilitats, registrar la venda i realitzar el cobrament, classificació de mercaderia, alarmat i etiquetatge.

Octubre 2018 - Actualment

Gatzara espectales I Animacións He realitzat disposat de diferents càrrecs, entre ells cangur, maquilladora, monitora d'esdeveniments i activitats infantils, etc. treballant sempre amb nens de manera individual o grupal, fent-me càrrec fins de 15 nens de diferents edats.

Educación

septembre 2020 - Actualment

Deià (ESDAP) I Disseny d'interiors Estudi de la configuració dels espais, les necesitats del mateix, el diàleg amb el seu context, permanent l'aportació d'innovació, sostenibilitat i la millora social. Aprenentatge en la definició dels materials, els processos i els acabats d'un projecte, per finalment dominar els recursos de representació i comunicació de les idees.

Juliol 2022 - Actualment Deusto Formación I Curs de Revit

Aprenenatje amb la finalitat de domiar la plataforma Revit (autodesk). Els principals objectius del curs son, l'execució de models arquitectonics 3D, la repredentacio de planols que s'adaptin a les necessitats y objectius del encarreg, una posta en escena dels resultats mitjançant Renders, etc.

Septembre 2017 - juny 2020

ADBATX I Batxillerat artistic Especialització en la modalidad d'arts en sistema educatiu Premsea, basar en l'efocament competencial del procés d'aprenentatge. Treballant amb caracteristiques diferencials dins les competencies en les que d'avaluen requisits factuals, conceptuals, procedimentals i actitudinals. .

Profesionales que compiten con Rebeca

Profesionales del mismo sector Arte / Entretenimiento / Edición que Rebeca Sarabia Lopez

Profesionales de diferentes sectores cerca de Barcelona, Barcelona

Otros usuarios que se llaman Rebeca

Trabajos cerca de Barcelona, Barcelona

 • Cronoshare

  Diseño de interiores para local comercial

  Encontrado en: Cronoshare ES C2 - hace 18 horas


  Cronoshare Castelldefels (Barcelona), España

  Proyecto en 3d de local comercial de 800m2.¿Para qué tipo de inmueble se necesita el diseño de interiores? · Local comercial · ¿Qué zonas o espacios se van a incluir en el diseño? · Todo el inmueble · ...

 • Cronoshare

  Diseño de interiores para piso o apartamento

  Encontrado en: Cronoshare ES C2 - hace 2 días


  Cronoshare Barcelona (Barcelona), España

  Hola, quisiera tener asesoría para el diseño de interiores de un mini piso en Barcelona, me voy a cambiar de un espacio más grande a uno más pequeño así que necesito optimizar los espacios a tope y qu ...

 • Cronoshare

  Diseño de interiores para piso o apartamento

  Encontrado en: Cronoshare ES C2 - hace 4 días


  Cronoshare Terrassa (Barcelona), España

  Es una vivienda de 90m2, queremos reformar cocina y 2 baños, además del pavimento en toda la vivienda.¿Para qué tipo de inmueble se necesita el diseño de interiores? · Piso o apartamento · ¿Qué zonas ...